Structura

Printr-o alegere incorecta a alimentelor, organismal nu primeste frecvent nutrientii necesari in mod individual pentru asigurarea unui metabolism echilibrat si a unui proces hormonal optim. In prezent, alimentatia noastra este reprezentata preponderant de carbohidrati nocivi. Concomitent nu sunt asigurate proteine suficiente, substante vegetale secundare, vitamine si oligominerale.

O astfel de alimentatie stimuleaza productia de insulina, principalul nostru hormon metabolic, cu consecinte pentru organismul, greutatea si sanatatea noastra!

Pentru solutionarea acestei probleme, dupa studii de aproape 20 de ani cu tema “alimentatie sanatoasa”, cu ajutorul medicilor, nutritionistilor si al informaticienilor, s-a reusit elaborarea unui program computerizat special.

Acesta calculeaza pentru fiecare participant individual un plan de alimentatie in functie de valorile sale de laborator: structurarea meselor individuale si regulile pentru consumarea alimentelor sustin eliberearea naturala de insulina, un echilibru hormonal si, prin aceasta, un metabolism sanatos.

Astfel este posibila o reglare pe termen lung a greutatii!