Rezultate

Reglarea greutatii

Numai prin schimbarea regimului alimentar, fara a posti sau a suferi de foame, fara administrarea de suplimente alimentare speciale, de pulberi sau medicamente, este obtinuta o reglare armonioasa a greutatii.

Vitalitate si performanta

Schimbarea regimului alimentar imbunatateste cu caracter general bunastarea fizica si psihica. Acestea contribuie la un aspect mai sanatos, cu vitalitate sporita, la o imbunatatire a performantelor fizice si psihice, la cresterea capacitatii de concentrare si la un echilibru emotional mai bun.

Sentimentul de imbunatatire a starii generale apare dupa numai cateva zile. Oboseala datorata alimentatiei, precum si apatia care survine dupa servirea meselor sunt inlocuite, tot mai intens, de o crestere a energiei si vitalitatii. In mod suplimentar, exercitiile fizice corespunzatoare contribuie la imbunatatirea procesului metabolic.

Greutate stabila dorita

Efectul de yoyo specific numeroaselor diete poate fi contracarat prin schimbarea atenta a regimului. Cine si-a modificat alimentatia si continua sa respecte cateva reguli de baza are sanse mari sa isi mentina greutatea dorita.

Frumusetea pielii

In special la femei, in cadrul programului se previne aparitia ridurilor faciale si in alte zone corporale, deoarece nu se reduce masa musculara si a tesutului conjunctiv, ci preponderant grasimile subcutanate. Pielea ramane ferma si frumoasa.