Cele 4 faze

In scurta faza de pregatire, dupa o discutie introductiva sau de consultanta, in baza valorilor dumneavoastra de laborator si a datelor personale, este elaborat  planul dumneavoastra individual de alimentatie. Concomitent va pregatiti usor organismul pentru schimbarea facila si fara probleme a regimului alimentar ce va urma.

Pe parcursul fazei de reechilibrare severa de minim doua saptamani, organismul dumneavoastra se adapteaza la noul regim alimentar sanatos. Tineti cont de modificarile rezultate in greutatea si bunastarea dumneavoastra.

In faza de reechilibrare lejara ulterioara, testati cu atentie alimentele care au fost excluse anterior. Astfel identificati regimul alimentar optim personalizat in functie de cerintele dumneavoastra si urmariti in acest mod modificarile produse asupra greutatii si a bunastarii dumneavoastra.

Etapa de mentinere este nelimitata si incepe imediat ce sunteti multumit de noua dumneavoastra greutate, precum si de noua stare de bine. Va conservati succesul obtinut deja prin respectarea in continuare a anumitor reguli de baza cu care v-ati familiarizat deja foarte bine in ceea ce priveste alimentatia si execitiul fizic.

Informatii suplimentare sunt disponibile pe

www.metabolic-balance.com/ro