Ce este fitness-ul?

fitness-nepsis

 

 

Trasatura definitorie a fitness-ului este regularitatea exercitiilor. Daca faci jogging o data pe an sau urci pe scari cand nu merge liftul nu poti sa spui ca faci fitness, acest sport presupunand intai de toate o activitate durabila.

 

 

 

Care sunt avantajele fitness-ului?

Antrenamentele nu ocupa mult timp si sunt foarte eficiente, ba chiar te ajuta sa faci fata activitatilor zilnice si iti dau suficienta energie pentru a te bucura de cei dragi la sfarsitul zilei. Introducand aceasta activitate in viata cotidiana poti trece peste obstacolele zilnice cu care te-ai confruntat pana acum: poti urca scarile scarile fara sa obosesti, poti alerga dupa autobuz si esti sigur ca il prinzi. Este necesar sa introducem acest concept in viata noastra nu ca o obligatie, ci ca un hobby pe care il practicam cu drag si pasiune. In ziua de azi, notiunile de “a arata bine” si de “a fi sanatos” sunt o prioritate. A merge la sala nu inseamna un drum in plus, un chin, din contra, inseamna eliberarea de stres si de problemele zilnice.

Trebuie efectuat un program bine pus la punct si respectat, care sa contina atat exercitii de tonifiere cat si partea cardio a antrenamentului, beneficiile fiind multiple atat din punct de vedere al exteriorului, materializat in tonifierea musculaturii, dar si al aparatului cardiovascular, crescand rezistenta la efort.

Pentru un antrenor de fitness acreditat care sa va insoteasca in aceasta calatorie ne puteti contacta la nr de telefon 0763677807  sau e-mail florin.nafornita@yahoo.com.